Infobox

Ha nem sikerül belépned / elfelejtetted a jelszavad és nem tudod, hogy kérj újat / nem tudsz regisztrálni, írj az allcteamKUKACgmailPONTcom e-mail címre és igyekszünk segíteni. Egyébiránt ez az oldal "hivatalos" e-mail címe, így, ha kérdésetek van, vagy jelentkeznétek a csapatba, a fenti címen megtehetitek!


Sziasztok!

Jövő hét nálam megint kiesőfázisba kerül így most megint egyben kaptok egy fincsibb adag képregényt, szóval tessék takarékoskodni, és megpróbálni ellenállni a csábításnak és az egyben behabzsolásnak! Na de elég a fecsegésből lássuk, hogy mivel is van dolgunk! Először egy vadonatúj kalandot hoztunk nektek a 10. Doktorral, aki egy olyan lénnyel találkozik, aki fordítva éli az életét! Szóval fejvakarás esetén próbáljátok a képregényt is fordítva olvasni. Aztán Barb Wire a Pikk Ászban tovább próbálja megfejteni a neve besározójának apró-cseprő dolgait, de ez nem túl kellemes élményhez vezet! Utána folytatjuk az Injustice képregényünket melyben Ollie és Dinah fia végre napvilágot lát és a Zöld Lámpások terve is kezd körvonalazódni! Utána a Kétarcú elleni csata csúcspontjához érkezik az Infinite Crisis játékadaptációnkban végül a két hete megkezdett mininket folytatjuk melyhez a Revolution sorozat írógárdája csődült össze ingyen és bérmentve jófejségből, hogy ne hagyják levegőben lógni a rajongókat! Kellemes olvasgatást!Doctor Who: Szoba Déjá-Vu-vel
Magyar Változat: zajrus és John Doe
A Doktor hihetetlenül unatkozik és mikor már éppen azon tűnődne, amin nem kéne fog egy vészjelzést egy elég érdekes helyről! Megérkezvén felvilágosítják, hogy gyilkosság történt, de nem tudják kihallgatni a vádlottat mert az fordítva éli az életét... kedvenc Doktorunk természetesen minden hidegvérét összeszedve pánikolni kezd!
Barb Wire: Pikk Ász #3
Magyar Változat: victorvacendak
Steel Harbor sosem nyugis hely, de most különösképp vészesnek tűnik a helyzet ráadásul hősnőnk sem igazán tűri már a róla keringő gyilkos pletykákat! Így gondol egyet és kezébe veszi a dolgokat, de nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte!
Injustice: Második Év #15
Magyar Változat: zajrus és John Doe
Ugrottunk egy kis időt és ott tartunk, hogy Kanári éppen életet adott Zöld Íjásszal közös gyermeküknek valamint végre jelentkeznek a Zöld Lámpások, a haditerv készen áll!
Infinite Crisis: Fight for the Multiverse #9
Magyar Változat: zajrus és John Doe
Lezárjuk az első sztorinkat, melyben szedett-vedett hőseink Kétarcú ellen vonulnak, aki az atomkatasztrófa utáni világon fészkelte be magát és Istenként uralkodik! Vajon Batmannek és társainak sikerül megfékezniük mielőtt ezt a világot is eltörli, mint Hírvivőét?
Revolution #2
Magyar Változat: zajrus, Darkness és uhrindam
Főhőseink újra együtt és bár a viszontlátás nem örömteli az új feladat sürgetőbb ennél! Útra kelnek, hogy felleljék életük megnyomorítóját és bizony talán rá is akadnak... de nem azt találják, amire számítanak!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR

Sziasztok!

Ma este vadonatúj és egyben kissé kísérteties sztoriba kezdünk melynek főszereplője nem más, mint Lex Luthor és kéretlen potyautasa! De ne aggódjatok, Clarkról sem feledkezünk meg, ahogy az aktuális Luthor-kísérlet végeredménye sem! Kellemes olvasgatást!


Smallville: 11. Évad #25
Magyar Változat: zajrus, John Doe és uhrindam
Lex Luthornak súlyos problémája támadt, nem egészen a maga ura ráadásul a belső hang is mást, mint mint kéne... közben meg a volt életéből - amire nem igazán emlékszik - elszabadul valami!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR

Sziasztok!

Jelenlegi ismereteink szerint utolsó felvonásához érkeztünk az Ekhönek, ami egy elképesztő világba repített el minket és a szájtátás csak folytatódik! És, hogy hőseink ezúttal mivel kerülnek szembe? Nos kiderül, ha elolvassátok!


Ekhö #3
Folytatódjék képtelen utazásunk Ekhöben, a Tükörvilágban!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR

Sziasztok!

Kis Harley-s kiruccanásunk után visszatérünk Gotham City-be, ahol már nagyban szervezik az ellenállást és az Őrzők is agyalnak a dolgok alakulásán! Kellemes olvasgatást az Injustice legújabb fejezetéhez!


Injustice: Második Év #14
Magyar Változat: zajrus és John Doe
Gotham utcáin Superman magánhadserege masíroz és ez eléggé böki a törvény őreinek a csőrét, közben az Őrzők épp a Föld sorsáról filóznak a legújabb fejleményekről értesülvén!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR

Sziasztok!

Újra itt és ráadásul nem fogtok unatkozni mert nem egy, hanem rögtön két képregénnyel indítjuk a hetet! Na, de mi is a két fincsiség? Egyrészt még réges-régen még annál is régebben, de talán annyira mégsem a Vitrin '94 #11 végén hagytunk egy folytatjuk feliratot Csillagtűzzel, és, most elérkezett az idő, hogy folytassuk a Tamarani Hercegnő útját a Sötétcsillagok #26 lapjain, ahol természetesen az univerzumot immár egyedül felügyelő hőseink sem unatkoznak egy percig sem! Aztán vadonatúj képregénnyel, a Lecsúszvával jelentkezünk egyenesen Warren Ellis tollából! Az FQ-örökségből való felrázott képregényünkben egy beépült rendőrnő a főszereplő és az alvilág még mindig nem veszélytelen hely! Természetesen már az íróból is következtethető, de azért leírom: Kimondottan felnőtt olvasóinknak ajánljuk elég erőszakos tartalma miatt!


Sötétcsillagok #26
Magyar Változat: zajrus, John Doe és Javick
Így, hogy Ferrin Colos látszólag bevégezte a Sötétcsillagok irányításáért vívott csatában Jeddigar ellen, az új Sötétcsillag, Donna Troy és a helyettesek gyászolnak... és átgondolják, hogy mi keresnivalójuk is van a szervezetben. Eközben John Stewart átveszi a Sötétcsillagok irányítását és megkísérli összekaparni a darabkákat, közben a Földön, egy új háború izzik fel az idegen Szindikátus és egy rejtélyes fél között!
Lecsúszva #1
Magyar Változat: Grandmaster B., John Doe, zajrus és uhrindam
A beépülés mindig veszélyes, egyrészt lebukhatsz és, ha olyan helyre épültél be bizony kinyírnak szemrebbenés nélkül, aztán ha már a munka végén jársz és elérkezik a lecsukás az sem megy mindig zökkenőmentesen, kinyírhatnak ott is... nos belátható, hogy két ilyen meló egymás után nem kellemes... Sok dolgot átértékel az ember...
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR

Sziasztok!

Az a helyzet állt elő, hogy elég zsúfolt hét elé nézek és most van időm frissíteni, így kicsit zanzásítva kapjátok a heti adagot, de aztán nem mohón befalni az egészet egyszerre! Lássuk mik is lesznek itt, először is egy új fincsiséggel jelentkezünk, ami nem más, mint a Revolution sorozat - tudjátok, ami kaszát kapott, de normális befejezést nem - méltó lezárása egyenesen a sorozat íróitól! A négyrészes miniben remélhetőleg minden a helyére fog kerülni, ami a sorozatban eddig nem! Aztán visszatérünk kedvenc pszichopata Supermanünkhöz, pontosabban nem hozzá, hanem Fekete Kanárihoz és Harley Quinnhez, de hogy miként alakult ez a furcsa duó ahhoz el kell olvasnotok az Injustice legújabb számát! Utána Pezzini nyomozónőt sem hagyhatjuk ki a buliból saját sorozatát folytatjuk, melyben az első sztori utolsó előtti felvonásánál vagyunk, szóval lassan körvonalazódik, hogy miért is akarták hősnőnket kiiktatni, mit is akar az ellenség elérni, ki ne hagyjátok! Utána kis FELNŐTTEKNEK szóló mészárlással folytatjuk Berkshire és X csatáját, amiben hús csonton és pofon kiosztatlanul nem marad! Végül bár tegnap kezdtük, de mint írtam nagy valószínűséggel nem fogom tudni tervezet vasárnapján kidobni, így fogadjátok szeretettel a Barb Wire: Pikk Ász következő számát, amiben szorul hősnőnk nyakán a hurok, csak nem érti, hogy miért pont rajta! Kellemes olvasgatást, és remélem mindenki megtalálja a kedvére való csemegét!


Revolution #1
Magyar Változat: zajrus, Darkness és uhrindam
Vadonatúj mininkben a tragikus gyorsasággal elkaszált sorozatnak, a Revolutionnak a befejezését tárjuk elétek melyet a sorozat írógárdája hozott tető alá!
Injustice: Második Év #13
Magyar Változat: zajrus és John Doe
Fekete Kanári Oliver rejtekhelyére tart, hogy összeszedjen pár holmit még mielőtt elszabadul a földi pokol, azonban a rejtekhelyet más találta meg előbb!
Witchblade #84
Magyar Változat: zajrus, John Doe és uhrindam
Hősnőnket elég csúnyán elárulták és ezt nem igazán viseli jól... főleg, hogy a bűnösök még eléggé szabadon császkálnak és folytatják tervüket, ami... na olvasásra fel!
X v2 #4
Magyar Változat: zajrus és John Doe
Jöjjön, aminek jönnie kell! Nincs több trükk, bomba, rendőrség... X és Berkshire végre szemtől szemben! Az egyik sarokban egy félszemű pszichopata a másikban meg egy érzéstelenítőkkel telepumpált malacpofa! Vajon ki győz? És ki éli túl?
Barb Wire: Pikk Ász #2
Magyar Változat: victorvacendak
Steel Harbor csendes és békés... oké szakad a plafon... eddig viszonylag nyugis utcáit egy új sorozatgyilkonc forgatja fel és ennek senki sem örül, de a legfurább az egészben, hogy senki sem tudja, hogy ki állhat a dolog mögött!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
FACEBOOK TWITTER GOOGLE TUMBLR
Oldal:       >>  

Fórum

Re: Revolution
Jó volt a revoulution második része is. Tetszett.
gyuri
aug 27 : 16:57

Re: Revolution
Köszi az új rész!Végre egy sorozat, amit elkaszálá [tovább ...]
komics
aug 24 : 22:13

Re: Infinite Crisis
Köszönet a folytatásért. A rajzokkal nem vagyok ki [tovább ...]
Xeraph
aug 24 : 20:38

Re: Injustice: Gods Among Us
Köszönet az újabb részért! Dinah és Harley úgy tűn [tovább ...]
Xeraph
aug 24 : 20:27

Re: Doctor Who
FRISSÜLTÜNK!Doctor Who: Szoba Déjá-Vu-vel!
zajrus
aug 23 : 22:31

Re: Revolution
FRISSÜLTÜNK! Revolution #2!
zajrus
aug 23 : 22:30

Re: Injustice: Gods Among Us
FRISSÜLTÜNK!Injustice: Második Év #15!
zajrus
aug 23 : 22:30

Re: Infinite Crisis
FRISSÜLTÜNK!Infinite Crisis #9!
zajrus
aug 23 : 22:29

Re: Barb Wire
FRISSÜLTÜNK!Barb Wire: Pikk Ász #3!
zajrus
aug 23 : 22:28

Re: Superman
FRISSÜLTÜNK!Smallville: 11. Évad #25!
zajrus
aug 21 : 23:16

Hozzászólások

[Hírek] Zanzásítás újratöltve!
Beküldte dorian07 - aug 24 : 20:34
Köszönöm!

[Hírek] Zanzásítás újratöltve!
Beküldte Balint - aug 24 : 16:15
mindennapi képregényünk add meg nekünk ma bár eg [tovább ...]

[Hírek] Kísértve!
Beküldte zajrus - aug 22 : 12:19
A Marvelnél Amúgy valami útmutatót tervezek, de [tovább ...]

[Hírek] Kísértve!
Beküldte Balint - aug 22 : 12:18
ez annyira jó egy olyan menüpontot nem terveztek, [tovább ...]

[Hírek] Hollywood Boulevard
Beküldte zajrus - aug 22 : 10:04
Örülök, hogy tetszett

[Hírek] Kísértve!
Beküldte zajrus - aug 22 : 10:04
Unatkozna egyedül

[Hírek] Kísértve!
Beküldte SuperSkrull - aug 22 : 06:19
Köszi, ez érdekesen indul. Most a denevér után meg [tovább ...]

[Hírek] Hollywood Boulevard
Beküldte SuperSkrull - aug 22 : 06:11
Nagyon nagy köszönet érte!

[Hírek] Ellenállás!
Beküldte dorian07 - aug 21 : 11:29
Köszönöm!!!

[Hírek] Ellenállás!
Beküldte forintuser - aug 20 : 17:55
Igen.

Szavazás


Hogy tetszik az új oldal?

Király!

Jó.

Elmegy.

Milyen új oldal?

Nem.

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 476 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások


[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljThorium
aug 23 : 19:02

Kár érte pedig ebből kéne csinálni egy, képregény sorozatot pl: A Batmen of the Future be- jokernek lehetne pl: egy szuperhős anyától is gyereke lombik baby programmal stb, vannak ötleteim a többi ellensége Batmenek meg nyugdíjasként megjelenhetne .

zajrus
aug 23 : 18:57

Csak az Injustice világában van gyermeke és egyelőre nem esett róla szó így elvan a fura hobbijával Harley nővérénél

Thorium
aug 23 : 18:46

Ha van gyereke Harle quent-nek lesz majd róla szó egy képregényben? esetleg a jövőbeli Batmenben az izgi lenne

zajrus
aug 19 : 09:18

Aha... a The Old Republic minit...

Couthon
aug 19 : 09:13

zajrus, volt már olyan, hogy egy képregényt le kellett vennetek innen, mert megjelent magyarul?

zajrus
aug 16 : 14:56

Hali, ha jól rémlik még lesz folytatása

gadacsi70
aug 16 : 12:59

Sziasztok! Érdeklődnék hogy a Királyi vér befejezett-e, vagy lesz folytatása?


gyuri
aug 16 : 08:30

Miért van az hogy egyes sorozatok más oldalakon folytatódnak?

zajrus
aug 15 : 13:02

Nem került fel új rész az oldal összeomlása óta Ha került volna ki, akkor az új résszel együtt visszadobtuk volna a szériát is, hogy ne lógjon a levegőben

Mesefan
aug 15 : 11:26

Ok köszi . engem föleg azért zavar, mert nem tudom igy hogy azóta került e fel ujabb rész . Igazából most azt se tudom hol tartok.

zajrus
aug 15 : 09:06

Még nem kerültek vissza Kb 91%-nál tartunk a visszatöltéssel, de az a 9% is elég tetemes A Yoko az egyik... a héten fixen nem kerül vissza... de igyekszem

Mesefan
aug 14 : 21:17

Hali eltűntek az oldalról a Yoko Tsuno képregények ? Mert nem találom őket.

gyuri
aug 14 : 15:10

Jó köszi a választ.

zajrus
aug 13 : 08:27

Szerintem az adott sorozattal foglalkozó oldalak nagyrészén szerintem írják, főleg, ha folytatásról van szó

gyuri
aug 12 : 16:02

Jó köszi. Honnan lehet tudni hogy van e a sorozatnak képregényfolytatása?

zajrus
aug 12 : 09:44

gyuri: Nemtok róla...

Xeraph
aug 11 : 15:39

Indzsasztíííííísz!!!!!!!!

gyuri
aug 11 : 14:01

? A Continuum-ből nincs képregény? záro évad. Ugyse néztem végig. Van vagy nincs?

gyurcyka
aug 11 : 13:08

nagyon köszi az újabb képregényeket!!

subai
aug 10 : 13:30

Zajrus, köszi a válaszokat, és nagyon várom a feltöltést!

Csatlakozz!