Fórumok
| AllComics :: Fórumok :: Oldalon fellelhetõ képregényekrõl csevej :: DC Kiadó Képregényei |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Zöld Lámpás(ok) | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: zajrus, FaNaTiC, Dris, calebros
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Dris |
| ||
Krona![]() ![]() Regisztrált tag #76 Regisztrált: 2008 August 06 Wednesday - 15:27:28Üzenetek: 316 | Szerintem inkább sci-fi, legalábbis a Lámpások saját történeteiben, de tényleg nehéz meghatározni, mert ugye a DCU egy közös világ, óhatatlanul vannak szuperhősös fonalak. Mindenkinek köszönjük a kommenteket! [ Módosítva 2013 March 31 Sunday - 21:24:49 ] ![]() | ||
| Vissza az elejére | | ||
| forintuser |
| ||
![]() Regisztrált tag #334 Regisztrált: 2009 March 26 Thursday - 14:16:18Üzenetek: 1 | Fekete alakulat?Anyám borogass.Nagyon várom. | ||
| Olman |
| ||
![]() Regisztrált tag #1514 Regisztrált: 2011 October 06 Thursday - 22:23:38Üzenetek: 6 | Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a képregény kötetszámok mire utalnak? Más készítőkre vagy újra és újra megújuló történetfolyamra? A jelenlegi ZL történetek a vol 4-hez kapcsolódnak. A vol 5 akkor egy újrakezdés lenne, vagy a vol 4 folytatása? Mi a helyzet a korábbi kötetekkel (vol 1-3)? [ Módosítva 2013 April 06 Saturday - 11:45:01 ] | ||
| zajrus |
| ||
J.J.J.![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: 2010 September 12 Sunday - 21:19:03Üzenetek: 1564 | Új sorozatokra, ha megszűnik egy széria és újraindítják, akkor új sorszámot kap elvégre a címük azonos de elég fura lenne 5 db Zöld Lámpás #1 ![]() | ||
| Olman |
| ||
![]() Regisztrált tag #1514 Regisztrált: 2011 October 06 Thursday - 22:23:38Üzenetek: 6 | Ah, értem, köszönöm | ||
| vagide |
| ||
![]() Regisztrált tag #2230 Regisztrált: 2012 November 30 Friday - 09:33:10Üzenetek: 6 | Egy olyan irányú kérdésem lenne a mélyen tisztelt honosítók felé, hogy mostantól a Sinestro Hadtest Háborújához hasonlóan szériákként jönnek majd ki a Zöld Lámpás képregények (azaz ritkábban egyszerre több) vagy visszatérnek a régi recepthez és egyesével jelentetik meg a füzeteket? ) Illetőleg szabad érdeklődni afelől, hogy mikorra várható az Alfa Lámpások megjelenése? Tudom hogy rengeteg-rengeteg Zöld Lámpás füzet jött ki március végén, de én már végigolvastam őket többször is, és kíváncsian várom a folytatást! ) | ||
| zajrus |
| ||
J.J.J.![]() ![]() Regisztrált tag #1 Regisztrált: 2010 September 12 Sunday - 21:19:03Üzenetek: 1564 | Még van egy kis adósságunk a Sinestro Hadtest kapcsán, ami kicsit lassabban halad a tervezetnél, de utána valószínűleg havonta egy füzettel találkozhattok, legalábbis ez a terv ![]() | ||
| Dris |
| ||
Krona![]() ![]() Regisztrált tag #76 Regisztrált: 2008 August 06 Wednesday - 15:27:28Üzenetek: 316 | Így van, havi rendszerességre lehet számítani. A Sinestrót azért tudtuk le egyben, mert elég nagyszabású esemény és sok időt is kellett behoznunk. ![]() | ||
| vagide |
| ||
![]() Regisztrált tag #2230 Regisztrált: 2012 November 30 Friday - 09:33:10Üzenetek: 6 | Értem:) köszi a választ! | ||
| keildavid |
| ||
keildavid![]() Regisztrált tag #289 Regisztrált: 2009 February 11 Wednesday - 09:30:36Üzenetek: 842 | A hétvégén elolvastam ezt a Sinestro Hadtest háborúja történetet. Hihetetlen, hogy a Zöld Lámpás(és Alakulat) sorozat mellett vannak más egy részes történetek is. És érdekes, hogy sok ismerős karakterek is visszatértek. Pl. Kiborg Superman, Superman-Prime, Anti-Monitor, Parallax és Sinestro. És persze nemcsak a Zöld Lámpások szerepeltek benne, hanem sokan mások is. Pl. a JLA és a JSA. Köszönöm minden honosítóknak, akik közreműködtek! Tényleg jó volt. | ||
| Oldal: << | |